Hoe kan ik een verloren RFID-tag vervangen door een nieuwe zonder de gekoppelde klokgegevens van deze gebruiker te verliezen? (TimeMoto PC-software)

• Open het [Menu] van uw TimeMoto-apparaat.
  • Selecteer [Gebruikersbeheer].
  • Selecteer de gebruiker waarvoor u een nieuwe RFID-kaart of tag wilt registreren.
  • Selecteer [Bewerken].
  • Selecteer [Badgenummer]
  • Veeg de nieuwe RFID-tag voor de lezer als het systeem erom vraagt.
  • Ga uit het menu. De RFID-informatie is gewijzigd op het apparaat.
  • Synchroniseer van het apparaat naar de software om ervoor te zorgen dat de informatie ook in de softwaredatabase wordt opgeslagen.