TimeMoto PC Plus-software installeren/bijwerken

Er zijn verschillende manieren om uw TimeMoto PC Plus-software te downloaden / bij te werken. In dit artikel beschrijven we hoe:

De webpagina bezoeken

Op https://www.safescan.com/download-timemoto-software vindt u altijd de laatste TimeMoto PC / PC Plus-softwareversie.
Webpage to download the software
Klik gewoon op "Download" om de laatste versie van de TimeMoto PC Plus-software te downloaden.

Link in de registratie-e-mail

De registratie-e-mail

Als u de TimeMoto PC Plus-software hebt geselecteerd tijdens de eerste installatie van uw TimeMoto-apparaat, ontvangt u een e-mail met de licentiesleutel voor uw software. In diezelfde e-mail vindt u een link die u naar de download van de TimeMoto PC Plus-software leidt.

Webpage to download the software
Klik gewoon op "Download" om de laatste versie van de TimeMoto PC Plus-software te downloaden.

De TimeMoto PC Plus-software bijwerken

Melding over een beschikbare update

Als er een update voor uw TimeMoto PC Plus-software beschikbaar is, ziet u een uitroepteken in de rechterbovenhoek van uw software. Klik op het uitroepteken om naar de downloadpagina te gaan.

Download page for the latest TimeMoto PC / PC Plus Software version
Klik gewoon op "Download" om de laatste versie van de TimeMoto PC Plus-software te downloaden.

De TimeMoto PC Plus-software downloaden

Downloading the setup file

Nadat u op de downloadpagina op de knop "Downloaden" heeft geklikt, zal uw browser u vragen om het bestand "TMSetup.zip" te downloaden. Dit bestand bevat het installatiebestand dat u nodig hebt om uw software te installeren / bijwerken.
Folder containing the TMSetup.zip

Open de map waarin u het bestand heeft opgeslagen. In Windows is dit standaard de map "Downloads". Dubbelklik op het bestand om het te openen.

Zip-file containing the setup file

In het zip-bestand ziet u het installatiebestand om uw software te installeren / bijwerken. Dubbelklik op het bestand om de installatie te starten.

Installatie/update

Selecting the language

De installatie begint door u te vragen in welke taal u de installatie wilt doen. Druk op OK om door te gaan.
The license agreement

U moet de licentieovereenkomst accepteren om door te gaan met de installatie. Als u weigert, wordt de installatie beëindigd en niet voortgezet.
Selecting the installation directory

Standaard wordt de software geïnstalleerd in de map Program Files (x86). U kunt de directory hier wijzigen als u dat wilt. Als u de software bijwerkt, is de installatiemap voorgeselecteerd en kan deze niet worden gewijzigd.
Shortcut creation

TimeMoto is een product van Safescan. Als u dit onderdeel niet wijzigt. u kunt het programma starten door Start -> Safescan -> TimeMoto of TA in Windows te selecteren. Als u de software bijwerkt, wordt deze stap overgeslagen.
Summary of the installation

Voordat u de software definitief installeert, ziet u een overzicht van uw eerdere keuzes. Als u de software bijwerkt, is alles voor u geselecteerd en ziet u de samenvatting niet. U kunt dan doorgaan met het installeren van de software.

Installation proceeding

De installatie verloopt automatisch. Leun achterover en ontspan terwijl het voltooid is!

The installation is finished

De installatie / update is nu voltooid. Druk op de "Finish" -knop om de installatie / update af te ronden en de software te gebruiken.

Probleemoplossen

Error message

In het geval dat u uw TimeMoto PC Plus-software niet heeft afgesloten voordat u met de installatie begon, zal dit venster verschijnen. Sluit de software voordat u doorgaat met de installatieprocedure.