Loongroepen (TimeMoto PC-software)

Met loongroepen kunt u een basistarief per gebruiker of groep gebruikers definiëren en regels toepassen die dit basistarief wijzigen. U kunt een rapport genereren en het aantal uren weergeven dat aan elk loontarief is gekoppeld.

De Loongroep-module is ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn en toch eenvoudig te gebruiken.

Elke Loongroep heeft een naam en omschrijving en is gekoppeld aan een basistarief. Voor elke loongroep definieert u een reeks regels die het loonstarief aanpassen aan de gewerkte uren. Elke regel van de loongroep wordt geactiveerd wanneer aan een of meer voorwaarden is voldaan.

Voorbeeld van een loongroep

Het scherm is opgedeeld in twee secties. Bovenaan ziet u de lijst met bestaande loongroepen, evenals hun basistarief en mogelijke beschrijving.

Alle beschikbare loongroepen

Het onderste deel van het scherm toont de details van de geselecteerde loongroep. Aan de linkerkant van het onderste scherm (1) kunt u de basisinformatie van de loongroep zien en bewerken. In het midden (2) wordt de lijst weergegeven met alle regels die op deze loongroep worden toegepast. Ten slotte worden aan de rechterkant (3) de details van een geselecteerde regel weergegeven. Regel details (3):

Payclass Information

Voor elke regel kunt u de regelnaam, de vermenigvuldigingsfactor, eventuele opmerkingen en een lijst met voorwaarden zien / bewerken.

Er zijn 9 verschillende soorten aandoeningen:
  • Na X uur per dag: de regel wordt geactiveerd na een bepaald aantal gewerkte uren per dag.
  • Na X uur per week: de regel wordt geactiveerd na een bepaald aantal gewerkte uren per week.
  • Na X uur per maand: de regel wordt geactiveerd na een bepaald aantal gewerkte uren per maand.
  • Na X opeenvolgende dagen: de regel wordt geactiveerd na een bepaald aantal opeenvolgende gewerkte dagen.
  • Na een bepaalde tijd: de regel wordt na een bepaald uur geactiveerd.
  • Voor een bepaald tijdstip: de regel wordt geactiveerd wanneer iemand vóór een bepaald uur werkt.
  • Tijdens feestdagen: de regel wordt geactiveerd wanneer een dag is gemarkeerd als feestdag (zie werkcodes en planning).
  • Op specifieke dag(en): de regel wordt geactiveerd op een of meer specifieke weekdag (en).
  • Bij gebruik van project: de regel wordt geactiveerd wanneer een werknemer een bepaalde werkcode gebruikt.

Als u meer dan één voorwaarde voor één regel gebruikt, moet aan alle voorwaarden worden voldaan om de regel te activeren. Als aan de voorwaarden is voldaan om meer dan één regel te activeren, heeft de regel met de hoogste factor voorrang.