Het scherm "Aanwezigheid" (TimeMoto PC-software)

Wanneer u uw TimeMoto PC-software start, ziet u het aanwezigheidsscherm. Hier ziet u de huidige status van uw personeel.
Aanwezigheidsscherm TimeMoto pc-software

U kunt hier de meest recente klokstatus van uw gebruikers zien. Onder de kolom "Aanwezig" ziet u de volgende informatie:
  • Uit: de laatste klokactie van de gebruiker was "Uit". De gebruiker is hoogstwaarschijnlijk niet aanwezig.
  • In: de laatste klokactie van de gebruiker was "In". De gebruiker is waarschijnlijk aanwezig
  • Pauze: de laatste klokactie van de gebruiker was "Pauze". Dit betekent dat de gebruiker pauze heeft en zich mogelijk op of buiten kantoor bevindt (afhankelijk van het beleid van uw bedrijf).
  • Terug: de laatste klokactie van de gebruiker was "Terug". De gebruiker heeft hoogstwaarschijnlijk zijn pauze beëindigd en is weer op kantoor.

De kolom "Aanwezig" geeft u een indicatie. Het is mogelijk dat de gegevens niet up-to-date zijn. Dit kan gebeuren onder de volgende omstandigheden:
  • Aanwezigheidsgegevens van het apparaat zijn niet gesynchroniseerd
  • De gebruiker is vergeten te klokken op het apparaat
  • U synchroniseert gegevens via USB-stick.