Hoe kan ik mijn inloggegevens veranderen? (TimeMoto PC-software)

Wanneer u een of meer gebruikers hebt ingesteld als supervisor in de PC / PC Plus-software, wordt u telkens wanneer u de software opstart gevraagd door een inlogvenster. Hier kunt u inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van een supervisor.

U vindt de gebruikersnaam en het wachtwoord van Supervisors in de PC / PC Plus-software onder [Bewerken]> [Gebruikers]. Selecteer een supervisor. In de kolom "Gebruikersnaam" vindt u de gebruikersnaam. Klik op het tabblad "Systeemgegevens" en vervolgens verder op "Bewerken". Onder "Wachtwoord wijzigen" kunt u het beheerderswachtwoord zien en instellen. Klik op "Opslaan" om uw wijzigingen op te slaan.

Belangrijk: een supervisor kan het wachtwoord van een andere supervisor niet wijzigen. U moet zijn aangemeld als de juiste supervisor om het wachtwoord te kunnen wijzigen.

U kunt ook inloggen met uw geregistreerde e-mailadres en licentiecode. Wanneer u zich hiermee aanmeldt, kunt u het wachtwoord van elke supervisor bewerken.